ماساژور برقی و انواع آن
ماساژور برقی یکی از مهمترین وسایلی الکتریکی است که در طب توانبخشی و فیزیوتراپی کاربرد مهمی دارد. جهت خرید ماساژور برقی، شاید برایتان سوال باشد که انواع ماساژور برقی براساس نوع عملکرد به چند دسته تقسیم میشوند؟ ماساژور برقی جهت ماساژ و تسکین درد چه قسمتهایی از بدن کاربرد دارد؟ در ادامه همراه ما باشید تا به سوالات شما پاسخ دهیم.
انواع ماساژور برقی براساس محل استفاده
با توجه به محل خستگی از انواع گوناگون ماساژور برقی استفاده میشود. در ادامه مهمترین انواع ماساژورهای برقی را براساس محل استفاده بررسی میکنیم.
- ماساژور برقی سر
این ماساژور به منظور کاهش خستگی و افزایش آرامش کاربرد دارد و معمولا قسمت سر را ماساژ میدهد.کاربران این وسیله را به عنوان ماساژور سر برقی نیز میشناسند.
- ماساژور صورت
این ماساژور با ماساژ پوست صورت، موجب افزایش گردش خون و جوانسازی پوست، کلاژن سازی، کاهش چروک و آکنه پوستی میشود و روند پیری را به تاخیر میاندازد. این وسیله با عنوان ماساژور زیبایی نیز شناخته میشود و در مراکز مراقبت پوستی کاربرد مهمی دارد.
- ماساژور چشم
این ماساژور با قرار گرفتن بر روی چشم و ماساژ دادن آن، باعث رفع خستگی چشم و افزایش آرامش میشود. ماساژور برقی چشم برای افرادی که در طول روز برای ساعتهای زیادی از موبایل یا لپتاپ استفاده میکنند، کاربرد مهمی دارد.
- ماساژور گردن و شانه
این ماساژور قسمت شانه و گردن فرد را میپوشاند و با اعمال ماساژ در این قسمت، موجب رفع علائم کوفتگی یا خستگی میشود. این ماساژور برای افرادی که دچار اسپاسم عضلات گردن و شانه هستند کاربرد مهمی دارد.
-
ماساژور گردن
این ماساژور به شکل حرف U انگلیسی است و یا پوشاندن گردن و ماساژ آن، باعث رفع خستگی یا تسکین درد در این ناحیه میشود. این وسیله حرارت و فشار ناحیه گردن را تنظیم میکند و میتوانید از آن در طول رانندگی جهت کاهش خستگی استفاده کنید.
- ماساژور ساق پا
این ماساژور با ایجاد ارتعاش در ناحیه ساق پا باعث تسکین درد و بهبود گردش خون در این ناحیه میشود. این وسیله با عنوان ماساژور ساق پا نیز شناخته میشود و در مراکز توانبخشی کاربرد دارد.
- ماساژور ران پا
این ماساژور با ایجاد ارتعاش و لرزش در ناحیه ران پا باعث تسکین دردهای مفصلی و رفع خستگی در این ناحیه میشود، این وسیله را با عنوان ماساژور تمام پا نیز معرفی میکنند.
- ماساژور کف پا
این وسیله با ایجاد لرزش در ناحیه کف پا، موجب بهبود گردش خون در بدن میشود و در رفع کوفتگیهای روزانه ناشی از راه رفتن و ایستادن طولانی مدت نقش مهمی دارد.
انواع ماساژور برقی براساس نوع عملکرد
یک ماساژور برقی با استفاده از شیوههای گوناگون ناحیه مورد نظر ما را ماساژ میدهد و موجب رفع خستگی در این قسمت میشود. در ادامه مهمترین انواع ماساژورهای برقی را براساس روش عملکردی که دارند بررسی میکنیم.
- ماساژور لرزاننده
این ماساژور ضمن ایجاد ارتعاش و لرزش در ناحیه مورد نظر، باعث افزایش حرارت نیز میشود و در تسکین درد یا رفع خستگی نفش دارد. این وسیله با نامهای ماساژور برقی ویبراتور یا ماساژور برقی ارتعاشی نیز شناخته میشود.
- ماساژور مادون قرمز
این ماساژور با تابش پرتوهای مادون قرمز باعث ایجاد ضربههای ملایم به همراه افرایش حرارت در ناحیه مورد نظر میشود و در کاهش دردهای عضلانی و بهبود گردش خون نقش دارد. این وسیله را با عنوان ماساژور گرمادار یا ماساژور اینفرارد نیز معرفی میکنند.
- ماساژور پالسی
این ماساژور به سطح پوست متصل میشود و پالسهای الکتریکی را با استفاده از الکترودهایی مخصوص به مغر ارسال میکند. از مزایای این وسیله، میتوان به کاهش درد گردن، کمر، عضلات و مفاصل اشاره کرد.
-
ماساژور ضربهای
این ماساژور با وارد کردن ضربههای ریتمیک، باعث کاهش علائم درد و خستگی در قسمت مورد نظر میشود. از دیگر نامهای این وسیله میتوان به ماساژور کوبشی یا چکشی اشاره کرد.
- ماساژور رفع سلولیت
این ماساژور برقی را با نام ماساژور ضد سلولیت نیز معرفی میکنند و با ایجاد لرزش و ارتعاش در ناحیه مربوطه، موجب کاهش چربی زیر جلدی و سلولیت در بازو، ران و شکم میشود.
- تشک ماساژور
این ماساژور برروی زمین، تخت و مبل قرار میگیرد و شما میتوانید به صورت نشسته یا خوابیده بدن خود را ماساژ دهید. این وسیله باعث افزایش گردش خون و رفع علائم خستگی در قسمت مورد نظر میشود.
- بالش ماساژور
با قرار دادن این ماساژور در ناحیه گردن، کمر و سر، میتوانید لذت ماساژ را همراه با گرمادهی و ایجاد ضربات ملایم تجربه کنید. این وسیله الکتریکی با عنوانهای بالشتک ماساژور، کوسن ماساژور و پشتی ماساژور نیز شناخته میشود.
انواع ماساژور برقی نحوه استفاده بسیار آسانی دارند و از منبع باتری تغذیه میشوند. جهت خرید این نوع از ماساژورها و استفاده از آن جهت کاهش درد یا خستگی، باید به ناحیه مورد نظر توجه کنید. همچنین انواع ماساژور برقی با توجه به شیوه عملکرد به چند دسته لرزشی، ضربهای، پالسی، مادون قرمز و… دستهبندی میشوند.
من رامین جابری هستم. عاشق نویسندگی