آنچه باید در جعبه کمک‌های اولیه داشته باشید
لوازم جعبه کمک های اولیه

آنچه باید در جعبه کمک‌های اولیه داشته باشید

در هر محل کار یا  فضایی که افراد در آنجا فعالیت دارند به جعبه کمک‌های اولیه نیاز می‌شود. از مدرسه گرفته تا در یک فضای کارگاهی و محیطی که یک تیم با هم کار می‌کنند این جعبه مهم و ضروری کاربرد دارد. در برخی از فضاها هم انتظار ندارید که جعبه کمک‌های اولیه کاربردی باشد. مثلا در خودرو و حتی خانه این جعبه به یاری شما می‌آید. در این محتوا به محتویات جعبه کمک های اولیه خواهیم پرداخت

جعبه کمک های اولیه شامل چیست؟

لوازم جعبه کمک‌ های اولیه یا کیت اورژانس، مجموعه‌ای از وسایل و تجهیزات پزشکی است که برای نجات و درمان اولیه در مواقع اضطراری استفاده می‌شود. این لوازم کمک های اولیه برای ایجاد حالتی امن و موثر در مواجهه با حوادث مختلف طراحی شده‌اند. در زیر یک محتوای کامل در مورد لوازم جعبه کمک‌ های اولیه ارائه شده است.

لوازم داخل جعبه کمک های اولیه

محتویات جعبه کمک های اولیه می تواند با توجه به نیاز های افراد و شرایط مختلف، متفاوت باشد. با این حال، باید برخی از تجهیزات ضروری و لوازم کمک اولیه در هر جعبه وجود داشته باشد، که عبارتند از:

۲ پانسمان فشرده جاذب (۵×۹ اینچ)

۲۵ باند چسب (اندازه های مختلف) که در کیت کمک های اولیه خانوادگی ما نیز یافت می شود

۱ نوار پارچه ای چسب (۱۰ یارد در ۱ اینچ)

۵ بسته پماد آنتی بیوتیک (تقریباً ۱ گرم)

۵ بسته دستمال مرطوب ضد عفونی کننده

۲ بسته آسپرین (هر کدام ۸۱ میلی گرم)

۱ عدد پتو اضطراری

۱ مانع تنفس (با دریچه یک طرفه)

۱ کمپرس سرد فوری

۲ جفت دستکش غیر لاتکس (سایز: بزرگ)

۲ بسته پماد هیدروکورتیزون (هر بسته تقریباً ۱ گرم)

۱ گاز رول (غلتکی) باند

۱ باند غلتکی (عرض ۴ اینچ)

۵ پد گاز استریل ۳ در ۳ اینچ

۵ پد گاز استریل (۴ × ۴ اینچ)

دماسنج دهانی (غیر جیوه ای / غیر شیشه ای)

۲ عدد باند مثلثی

موچین

دستورالعمل کمک های اولیه اضطراری

محتویات جعبه کمک های اولیه

لیست داروهای جعبه کمک های اولیه

لیستی از داروهایی که باید در جعبه کمک های اولیه شما وجود داشته باشد، شامل داروهای زیر است:

  • مسکن ها: این مسکن ها برای تسکین درد و تب استفاده می شوند. برخی از این مسکن ها عبارتند از استامینوفن، ایبوپروفن، ناپروکسن.
  •  آنتی هیستامین ها: این دارو ها برای درمان علائم آلرژی مانند آبریزش بینی، عطسه و خارش استفاده می شوند که عبارتند از دیفن هیدرامین، لوراتادین و سیتریزین.
  • داروهای ضد احتقان: این دارو ها که بهتر است در محتوایات جعبه کمک های اولیه باشد، برای کاهش احتقان و گرفتگی بینی است مانند، سودوافدرین و فنیل افرین.
  • داروهای ضد اسهال: این داروها برای درمان اسهال استفاده می شوند. برخی از داروهای ضد اسهال بدون نسخه رایج عبارتند از لوپرامید و بیسموت ساب سالیسیلات.
  • داروهای ضد تهوع: این دارو ها برای درمان حالت تهوع و استفراغ استفاده می شوند. برخی از داروهای ضد تهوع بدون نسخه رایج عبارتند از متوکلوپرامید و دیمن هیدرینات

اهمیت جعبه کمک های اولیه

دسترسی به آنچه برای حفظ سلامت و شرایط اضطراری مهم است را همیشه در نظر داشته باشید. در واقع لازم است خود شما به فکر زمان‌های اضطراری محل کار و زندگی خود باشید. برای اینکه در زمان اضطراری آماده باشید لازم است به موارد زیر توجه کنید:

  • حتما یک جعبه کمک‌های اولیه کامل در خانه و خودروی خود نگهداری کنید.
  • سعی کنید موارد ضروری را در کیف خود حمل کنید؛ مانند داروها، چسب زخم و آنچه برای شما ضروری به حساب می‌آید. 
  • از محل جعبه کمک اولیه آگاهی داشته باشید. چه در محل کار هستید و چه در جایی که ممکن است به آن نیاز پیدا کنید.

معمولا از فروشگاه‌های تجهیزات پزشکی می‌توانید جعبه کمک‌های اولیه را خریداری کنید. در هاسپکسا جعبه کمک اولیه در دسترس است و می‌توانید به راحتی آن را سفارش دهید. با این حال جعبه‌های کمک‌های اولیه در ابعاد مختلف ارائه می‌شود. بعضی از آنها امکانات بیشتری دارند. با این حال لازم است به خوبی برای آن برنامه‌ریزی کنید و موارد مورد نیاز را تهیه کنید. فراموش نکنید که می‌توانید جعبه کمک اولیه خود را به وجود بیاورید. مثلا اگر کوه‌نوردی می‌کنید شاید مواردی چون باند و اسپری درد به کار شما بیاید. 

وسایل جعبه کمک های اولیه

الزامات جعبه کمک های اولیه را فراموش نکنید

فرقی نمی‌کند شما یک جعبه کمک اولیه تهیه می‌کنید یا خودتان به جمع کردن نیازمندی‌های خود پرداخته‌اید؛ حتما توجه داشته باشید که داروها و نیازهای مهم شما درنظر گرفته شده باشد:

  • اگر درگیر بیماری خاصی هستید حتما چند دوز از داروی خود را در جعبه کمک‌های اولیه نگه دارید.
  • در بازه‌های زمانی مختلف جعبه کمک اولیه را بررسی کنید و نقصان‌های آن را تهیه کنید.
  • بعضی اوقات تاریخ مصرف داروها می‌گذرد. حتما آنها را با داروهای تازه جایگزین کنید. فراموش نکنید که اگر دارویی را بدون بسته‌بندی قرار می‌دهید حتما روی یک برچسب تاریخ مصرف آن را ذکر کنید.

کلام پایانی

در این مطلب از مجله هاسپکسا سعی کردیم بیشتر شما را از الزامات جعبه کمک‌های اولیه و محتوایات جعبه کمک های اولیه آگاه کنیم. فراموش نکنید که این جعبه می‌تواند باعث آسایش شما و دیگران شود.